När du handlar vill du gärna handla till ett bra pris. Tack vare internet kan vi jämföra priser mellan butiker. Dock tar inte sådana sidor alltid i beräkning vilka som har rabattkoder. Rabattkoder kan då göra en dyr butik väldigt mycket billigare än konkurrenterna, men det hänger på att du kan hitta dealsen. För att hitta bra deals behöver du då veta vart du ska leta.

Här hittar man deals

Många butiker erbjuder koder till nya kunder mot att du fyller i kontaktuppgifter för nyhetsbrev, och ofta ganska bra rabatter. Det brukar däremot vara tidsbegränsat till att bara gälla en dag eller två, detta för att de vill locka kunder. Du kan också få erbjudanden i nyhetsbrev, till exempel om du har ett konto hos en butik men ej handlat på länge. Även när butiker har samarbeten brukar du kunna få deals av det.

Hemsidor

En annan vanlig väg att gå för rabattkoder är hemsidor som samlar ihop olika koder hos olika nätbutiker. Du går helt enkelt in på sidan, och klickar eller söker efter den butik du ska handla hos. Så får du upp rabattkoder som gäller just där. Om du är intresserad av att veta mer och få riktigt bra deals, så klicka här för att komma till DealQueen, och lycka till med shoppingen!