Kanske det är så att du ledsnat på din skateboard eller dina polare byter ut sin skateboard mot en Kickbike eller tricksparkcykel som det också brukar kallas. Detta är en tåligare variant än den alldagliga sparkcykeln.

Den är anpassad för att kunna göra trick med på en vanlig skateboard ramp. Det finns ett antal att välja bland och du hittar säkert någon som du gillar och vill beställa. Så klart så gäller det att se sig för då man monterar ihop den så allt blir enligt instruktionerna. Se också till så att du underhåller och ser över din kickbike med jämna mellanrum. Rengör och ge den kärlek den behöver så håller den längre.

Försök att undvika att åka där det är blött och lerigt utan håll dig till asfalterade väga eller i en skatpark med ramper att åka i. Det kan vara skoj att byta till en kickbike och träna på att göra tricks. Har du åkt skateboard tidigare så vet du vad som gäller då det kommer till att öva dessa tricks. Det gäller att inte ge sig förrän man klarat det. Det kan bli många timmar där man gör samma trick innan det sitter och man kan börja träna något nytt.

Lycka till med din kickbike och vi hoppas att det blir en härlig sommar med mycket åkande.