Det dyker förr eller senare upp en dag i livet där du behöver köpa en present; men inte har någon inspiration eller idéer på vad du kan köpa. Då är det skönt att kunna läsa och finna inspiration och idéer på nätet.

Tänk grönt, tänk hållbarhet

Det kan aldrig gå fel med att tänka på miljön oavsett vad för val du står inför i livet, inte minst när det gäller presenter. De flesta i dagens Sverige vill vara mer hållbara och vara mer gröna; således är presenter åt det gröna hållet ett säkert kort när du har slut på idéer.

En växt är inte fel, men du kanske vill gå snäppet längre och köpa något mer speciellt. Då är tillbehör till växter; böcker om plantering; eller något som många kanske inte har hemma som en gronings-platta i porslin; smarta presentidéer åt det grönare hållet. Klicka här för mer inspiration och idéer på grönare presenter!

Att fundera över

Det kan vara bra att fundera över hur grön personen som du ska köpa presenten till är. Beroende på hur grön personen i fråga är kan du veta vilken idé som är passande. En gronings-platta passar en grönare person med mer intresse medan en färdig avokadoplanta hade passat bättre för en som inte är lika insatt och intresserad.