Är du intresserad av smycken och accessoarer? Då är du säkert som oss, alltid ute efter något nytt även om du kanske har några favoriter. Att ständigt ha råd med nya smycken kan dock vara svårt. De flesta av oss har trots allt inte en obegränsad budget. Men det finns ett par saker man kan göra utan att behöva ta ett extrajobb.

Sälj de gamla

Att till exempel sälja dina gamla smycken är ett bra sätt att få råd med nya. Har du värdefulla smycken är det lätt att beställ hem en guldpåse från nätet för att snabbt få loss kapital att göra något annat för. Du kan givetvis också sälja på vanliga köp- och säljsidor online.

Bytlåna med kompisar

Har du en massa smycken, och en kompis som också har det? Perfekt. Då kan ni låna varandras. Det är ett smart och hållbart sätt att få variation i dina outfits utan att behöva lägga en förmögenhet på nya prylar.

Bli influencer

Det här är kanske ett långskott. Men att starta till exempel ett instagram-konto och bygga upp en stor följarskara kan vara ett sätt att få nya saker gratis. Företag använder sig nämligen gärna av så kallade influencers i hopp om gratisreklam.