Vår mobiltelefon används mer och mer idag, i princip alla har tillgång till mobil eller surfplatta. Vi kollar på film och TV i våra mobila enheter och de används både för fritid och för arbete.

Tillbehör

I och med att vi använder våra mobiltelefoner mer än tidigare så har även det kommit mer tillbehör till våra enheter. iPhone 7 släpptes i dagarna, september 2016, och redan nu så har det kommit en del tillbehör som är anpassade just den modellen. Populära tillbehör som hörlurar och extra laddare är oftast det som man är i behov av. Fodral och och annat som skyddar våra telefoner och surfplattor är också storsäljare.

Spel

Många spelar spel på sin surfplatta eller mobil, de flesta har nog hört talas om Pokemon där det gäller att fånga dessa figurer, ett aktivt spel där du måste ge dig ut på jakt runt omkring dig för att hitta pokemons. 1996 var året då Satoshi Tajiri skapade sin första Pokemon, sedan blev det ett stort fenomen under slutet at 90-talet till att nästan falla iglömska till 2016 då det blev ett interaktiv digitalt spel som blivit oerhört populärt.

Mobilappar

Det finns oändligt många appar till din smarta telefon och beroende vad du vill göra så söker du i till exempel iPhones appstore efter det du vill ha. Du kan kolla väder på olika appar, vilken som passar dig bäst är upp till dig att avgöra. Här hittar du en lista på 30 appar som kan vara bra att ha i din mobiltelefon eller surfplatta.